Resultaten voor basisschool wierden

 
 
basisschool wierden
Alle basisscholen in Wierden, vergelijk op 10.000scholen.nl.
Basisschool voor protestants-christelijk onderwijs in Wierden. Kupersweg 13, 7641 AL Wierden. Basisschool voor protestants-christelijk onderwijs in Wierden. Kruizemunthof 10, 7641 EX Wierden. Openbare Basisschool De Touwladder. Basisschool voor openbaar onderwijs in Wierden. Schoolstraat 27, 7642 AS Wierden. PC Basisschool Het Laar.
douchecabines
Welkom bij de Sjaloomschool Wierden Basisschool Sjaloom Wierden.
Welkom bij de Sjaloomschool Wierden. Welkom op de website van de Sjaloomschool. Op deze site vindt u alle belangrijke informatie van onze basisschool. Zorg en aandacht voor elk kind. De sfeer waarin kinderen opgroeien is van groot belang om zich te kunnen ontwikkelen.
Backlinks checker
Het Laar Wierden Welkom Welkom.
Welkom op de site van basisschool Het Laar. Het Laar is een open plek in het bos. De school is deze open plek in deze bomenwijk. Het Laar is.: Een plek waar ruimte is om te groeien en te bewegen. Een veilige en beschermde plek. Een plek waar je de wereld kunt ontdekken. Vanuit onze christelijk identiteit: een open plek waar iedereen welkom is. Een plek waar het licht van God op ons schijnt. Een plek waar we samen verantwoordelijk voor zijn. Een plek waar je je kunt laten inspireren. Groep 1 en 2. Tussen en buitenschoolse opvang. 18 januari 2018. 21 december 2017. Eikenlaan 3, 7642 GA Wierden, telefoon: 0546 572 478.
horloges dames
Mariaschool Wierden Home.
Tweets van @MariaschoolW om ons te volgen. Mariaschool Wierden op Facebook om vrienden met ons te worden. Welkom op de website van de Mariaschool Wierden, katholieke basisschool. Door middel van deze website willen we U graag kennis laten maken met de Mariaschool.
incasso
Vergelijk de basisscholen in Wierden update 2018! AlleCijfers.nl.
Vergelijk de resultaten van deze scholen op basis van diverse gegevens die door de overheid als open data worden gepubliceerd. Klik hier en bekijk veel extra informatie op een aparte pagina voor iedere school in Wierden. Aanmelden bij de basisschool in Wierden?
slotenmaker hoek van holland
OBS Widerode Meesters in onderwijs!
Fancy fair groot succes! Bekijk onze foto's' Bekijk onze agenda. Vanaf heden nemen wij deel aan het Partnerprogramma van Libris/Blz. Online alle gegevens van uw kinderen bekijken! Marjoleinlaan 41, Wierden. Postbus 113, 7640 AC Wierden. Tel: 0546 57 26 42.
Het Galjoen Home.
Het Galjoen is een katholieke basisschool met zo'n' 320 leerlingen verdeeld over 14 groepen. Wij stemmen ons klassikale onderwijs af op de behoeften en mogelijkheden van ieder kind. Wij bieden kinderen een veilige basis, zodat zij kunnen werken aan zelfvertrouwen, zelfstandigheid en het verwerven van kennis, inzicht en vaardigheden.
Welkom bij de Morgenster De Morgenster Wierden.
Waarom de morgenster? DE MORGENSTER ZOEKT STERKE LEIDER. Open dag zaterdag 20 verplaatst naar 27 januari. Wens voor 2018. Welkom op de website van de Morgenster. Op deze site vindt u alle belangrijke informatie van onze basisschool. 7641 EX Wierden.
ODBS de Touwladder Verantwoordelijk voor talent!
Onze leerlingen leggen zelf de 4 belangrijkste kernwaarden van Dalton uit lees verder. Tweewekelijks verschijnt de nieuwsbrief. Deze wordt per mail naar de ouders/verzorgers verzonden. Jezelf ontwikkelen dat is de basis van Dalton. ODBS de Touwladder. Schoolstraat 27, Wierden. Postbus 266, 7640 AG Wierden.

Contacteer ons