Meer resultaten voor woningstichting wierden

 
 
woningstichting wierden
Woningstichting Wierden en Borgen, Bedum Woningcorporaties.nl.
Woningcorporaties in de buurt van Woningstichting Wierden en Borgen. De volgende woningcorporaties bevinden zich ook in de provincie Groningen.: Christelijke Woningstichting Patrimonium Stichting De Reensche Compagnie Nijestee Woningstichting de Delthe Woonstichting Groninger Huis. Hier vindt u alle woningcorporaties in Bedum.
tandarts wierden
Paas B.V. woningbouw.
04-03-2016 Nieuwbouw 10 woningen Eenrum aarbeveingsbestendig bouwen Opdrachtgever: Woningstichting Wierden En Borgen te Bedum Architect: Van Den Brink Tupker Architecten te Amsterdam De bouw van de aarbevingsbestendige woningen is gestart in januari 2016. Officiƫle openingshandeling door de heer R. Kramer van Woningstichting Wierden En Borge.
rijschool wierden
Zelf de regie met asbestvolgsysteem Aedes.nl.
16 mei 2017. Woningstichting Wierden en Borgen houdt zoveel mogelijk zelf de regie bij asbestsanering. Zij maken hierbij gebruik van het verplichte Landelijk Asbestvolgsysteem LAVS. Wij werken al jaren aan het asbestveilig maken van al onze woningen, vertelt Nico Sikkes van Wierden en Borgen.
loodgieter wierden
Fusie SSWE en Woningstichting Hellendoorn Corporaties WoON.
WoON Twente Nieuws Fusie SSWE en Woningstichting Hellendoorn. Fusie SSWE en Woningstichting Hellendoorn. Per april is vanuit een fusie van SWWE Wierden en Woningstichting Hellendoorn een nieuwe organisatie ontstaan. De nieuwe naam is Reggewoon zie www.reggewoon.nl en de nieuwe directeur is John Olde Olthof.
rijschool wierden
Lintje. Reggewoon bouwt bijzondere huizen direct Pijlen. uit de fabriek Pijlen. in Wierden Wierden tubantia.nl. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Weer. Service. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volle
Reggewoon bouwt bijzondere huizen direct uit de fabriek in Wierden. WIERDEN Dat een woningstichting als Reggewoon af en toe nieuwe huizen laat bouwen in de buurgemeenten Wierden en Hellendoorn is vanzelfsprekend. Maar dat die woningen dan worden gebouwd naar een industrieel ontwerp is nieuw voor de corporatie.
woningstichting rotterdam
Algemene voorziening Woningstichting Wierden en Borgen.
Woningstichting Wierden en Borgen. Adres De Vlijt 30. Postcode plaats 9781NR Bedum. Woningstichting Wierden en Borgen verhuurt woningen in de gemeentes Bedum, De Marne, Eemsmond, Groningen, Loppersum, Ten Boer en Winsum. maandag tot donderdag 830: tot 1630.: vrijdag: 830: tot 1200.:
agence seo lille
Wierden en Borgen versterkt bestuur met Peter van Heeswijk Winsum.
Datum: 18 december 2018 1242.: Laatste update: 18-12-2018 1242.: Foto: Wierden en Borgen. BEDUM Woningstichting Wierden en Borgen gaat het bestuur tijdelijk versterken met interim bestuurder Peter van Heeswijk. Dat heeft de Raad van Commissarissen van Wierden en Borgen besloten.
gaba
Woningstichting Wierden Borgen gunt opdracht Find Asbestinventarisatie.
Woningstichting Wierden Borgen gunt opdracht. Asbest Nieuws Find Bedrijven Frontpage Vastgoed. U bent hier: Home Portfolio-items Woningstichting Wierden Borgen gunt opdracht. Zoeken naar: Zoeken. Wierden en Borgen is voornemens het aanwezige asbest in 419 woningen in de regio Winsum te saneren.
autorijschool wierden
Woningcorporaties Wierden De Telefoongids.
Als woningcorporatie verbinden wij ons met bewoners en maatschappelijke partners om in voortdurende dialoog en samenwerking invulling te geven aan prettig wonen Lees meer. https//www.detelefoongids.nl/reggewoon/190834190010/5-1/sn190834190010: 0546-577440 Toon nummer Website Plan route. 15 resultaten binnen een straal van Wierden. Woningstichting Beter Wonen.
local seo
Wierden en Borgen versterkt bestuur met Peter van Heeswijk Noorderkrant.
Wierden en Borgen versterkt bestuur met Peter van Heeswijk. 19 december 2018 om 1118: uur. BEDUM Woningstichting Wierden en Borgen uit Bedum gaat het bestuur tijdelijk versterken met interim-bestuurder Peter van Heeswijk. Dat heeft de Raad van Commissarissen van de woningstichting besloten.
sleutelmaker
woningstichting wierden
Woningstichting Wierden en Borgen Groningen. Wierden en Borgen Groningen biedt veilige, betaalbare en duurzame woningen van Stad tot Wad. We verhuren dus niet alleen woningen in de gemeente Groningen, maar ook in de omliggende gemeenten Bedum, Winsum, Ten Boer, Eemsmond, Loppersum en De Marne.
bitcoin

Contacteer ons