Meer resultaten voor seniorenwoning wierden

 
 
seniorenwoning wierden
Wonen, baden en slapen op de begane. Wierden Zuidbroek Facebook.
Fijne, overzichtelijke tuin. Ruimte voor extra slaap en of badkamer op de eerste verdieping. Type E Seniorenwoning Wierden Zuidbroek. Deze unieke woningen hebben het complete woonprogramma op de begane grond. Als je wilt, hoef je de trap niet op, dat is handig!
schilder wierden
Huizen te koop Marktplaats.nl.
Aangeboden te koop of te huur per 1 oktober 2019 huur 450.00 Per week inclusief alle vaste kosten koop 230.00000, Inclusief gehele inventaris niet inbegrepen de buiten ligstoelen met kussens, parasol en voet en de 2 fietsen prima woning voor werkgelegenheid Fantastische bungalow inclusief.
schrob zuigmachine karcher
Weghorst Makelaardij.
Goed nieuws in Wierden! Na de succesvolle verkoop van Zuidbroek fase 2.2, van deze 26 woningen zijn er nog slechts 2 te koop! Is aanstaande vrijdag 18 oktober van 16.00-17.30 uur de start verkoop van fase 2.3 van Roosdom Tijhuis. Het aanbod waar we aanstaande vrijdag mee van start gaan, bestaat uit 15 prachtige woningen en 4 royale bouwkavels.: 3 vrijstaande woningen type Pracht Praal. 8 twee-onder-één-kap woningen type Dubbel Dwars. 4 twee-onder-één-kap woningen met slaap en badkamer op de begane grond type Groene Heren. 4 royale bouwkavels met vrije keuze in architect en aannemer. Deze energiezuinige woningen worden hier gebouwd en zéér compleet opgeleverd.: Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk. Inclusief bodemwarmtepomp gasloos wonen.
wwz
Naar een aangepaste woning verhuizen.
Geef vervolgens aan of u zoekt naar een aangepaste woning, een gehandicaptenwoning en/of een seniorenwoning. Wilt u verhuizen naar een aangepaste huurwoning? Dan kunt u bij een woningcorporatie aangeven dat u een aangepaste woning zoekt. Kijk voor adressen van woningcorporaties op het internet, in de Gouden Gids of in het telefoonboek.
dymo labels
Huurwoningen Wierden, huurhuizen in Wierden.
Huurwoning De Wulp. Vanaf 1 april komen maar liefst 27 eengezinswoningen beschikbaar in het mooie Wierden! Deze energiezuinige eengezinswoningen zijn gelegen in de. Aangeboden door: NederWoon verhuurmakelaars Deventer. 875, /mnd excl. Altijd als eerste de nieuwste huurwoningen per e-mail ontvangen?
Sleutelmaker
Nieuwbouw Klomphof in Wierden fase 1 Reggewoon.
Reggewoon had hiervoor een prijsvraag uitgeschreven in de Wiezer, waarbij zowel huurders als de overige inwoners van Wierden hun ideeën kon opsturen. De uiteindelijke naam voor het complex is Markant. Nijverdalsestraat 83, 7642 AC Wierden. Maandag t/m donderdag van 830: tot 17.00 uur.
CRM
Seniorenwoningen, 55 plus woningen, Otello Almelo Woonzorg Nederland.
Kale huur 720, en voorschot servicekosten 4250, per maand. 42 driekamerwoningen met een oppervlakte van 90 m2. Verdeeld over de begane grond en zes verdiepingen met een lift. Alle woningen zijn drempelvrij en hebben naast een inpandige berging ook een ruime separate berging.
rijschool wierden
Zorg plus Wonen zorgpluswonen.nl.
Gouden Leeuw Groep, Zelhem. Residentie De AA, Wierden. Exclusief en zelfstandig wonen. Open sinds september 2013. Meer informatie over deze woning. 2 Appartementen Vrij. Villa Paasberg, Arnhem. Direct zoeken in ons aanbod zorgwoningen. Bent u op zoek naar een zorgwoning of seniorenwoning?
autorijschool wierden
Seniorenhuisvesting NUL20.
De bouw van het nieuwe appartementencomplex Kimwierde maakt onderdeel uit van een groter plan om de wijk de Wierden een nieuwe impuls te geven. Kortgeleden heeft Ymere in deze buurt zeshonderd woningen opgeknapt. Bovendien heeft de gemeente plannen om de openbare ruimte te verbeteren.
goedkoopste telefoon abonnement met internet
Wonen blijvend mogelijk maken voor starters Nieuw Enter Wierden.
NEW wil groeien, doe mee. Word lid Steun ons Coalitieprogramma. Wonen blijvend mogelijk maken voor starters. Wonen blijvend mogelijk maken voor starters. De gemeente Wierden moet de mogelijkheid houden om te blijven groeien qua inwoneraantal. Voor ouderen dienen er voldoende mogelijkheden te zijn om door te stromen naar een seniorenwoning, mantelzorgwoning of zorginstelling. Maar nog belangrijker is dat onze jongeren ook een toekomst kunnen opbouwen in onze gemeente en dat degene die onze gemeente hebben verlaten voor studie, weer terugkeren naar Wierden.
merk horloges heren
Home.
30 tot 16.00 uur. Dit geldt tevens voor de telefonische bereikbaarheid. Waar kunnen we u mee helpen? Vraag of trefwoord Zoeken. Alles over het vinden van een woning. U bent op zoek naar een woning in Almelo, Wierden of Bornerbroek?
Google's

Contacteer ons